Oferta Video + foto: urspack


Scop:
Impact la nivel regional și național, încurajarea schimbării în comunitate prin "puterea exemplului", promovând în același timp brandul URSPACK prin evidențierea valorilor și modului de raportare a acestuia la natură și mediul înconjurător.
Publicul țintă se împarte astfel în două categorii distincte: comunitățile care trebuie motivate la implicare și clienții principali, antreprenorii și managerii de business. Aceștia din urmă vor începe astfel să vadă și să înțeleagă motivele întemeiate pentru a colabora cu URSPACK: un brand care, spre binele nostru, al tuturor, se desprinde din rutina producătorilor, sau așa-numiților producători (a căror "proces tehnologic" constă în import->revânzare) de ambalaje, fabricând totul prin mijloace "green" și implicându-se în acțiuni de protejare a mediului.
Mijloace de realizare / Timeline, în ordinea apariției în film, structură generală pe care o pot respecta toate filmele realizate, exceptând teaser-ul:
[cerința clientului]: banner / logo reveal
[propunerea noastră]: scurt intro cu imagini spectaculoase din natură, voce narator: scurt text / "interesting facts" despre importanța naturii și impactul unui singur (fiecărui) copac în mediul înconjurător. 
[propunerea noastră]: câteva scurte cadre generale (dronă + detalii) cu localitatea în care se desfășoară acțiunea.
[cerința clientului]: "imagini de la acțiune: cum se plantează + 2-3 sincroane cu persoane diferite + subtitrare vorbitori + text (furnizat de noi: locație, nr. copaci plantați etc.) + inserare bannere (probabil intro și outro, create de noi). Durată clip: aprox. 3-6 minute. "
[cerința clientului]: Outro – banner

Specificații tehnice: rezoluție FULL HD – 1920x1080px, framerate 29,97fps
Colorizarea, editarea video și audio, inserarea textelor și a animațiilor grafice se realizează cu cea mai mare atenție la detaliu, doar pe aparatură calibrată. 
Costuri realizare:
*Cu privire la video teaser ne-ar fi de ajutor mai multe detalii (durată, conținut, termen limită).
Observație – Deoarece în toate materialele pe care le realizăm dorim să păstrăm calitatea și atenția la detaliu la cele mai înalte standarde,  Timpul de livrare standard pentru fotografii este de o săptămână, iar timpul de editare pentru video este de 2-3 săptămâni, respectiv 84 de ore (foto) și 7-10 zile (video) cu taxa de urgență. Am observat în brief-ul furnizat de dvs. termenul de livrare de 3 zile. Pentru partea de video, o astfel de abordare ar afecta semnificativ calitatea produsului final și ar duce la costuri mărite.
O altă propunere, pentru a reduce costurile de realizare undeva spre 2800-3000€, ar fi reunirea celor 4 filme care corespund celor 4 acțiuni într-un singur film de 5-6 minute, sau chiar încadrarea lor în Video final, caz în care nu se aplică taxele de urgență. Bineînțeles, filmările din fiecare locație vor fi grupate împreună și locațiile vor fi delimitate între ele prin texte (animate grafic) / bannere.
Vă mulțumim și vă stăm la dispoziție! 
Back to Top